Dimarts es presenta el Diputació de Valencia de Raspall

20/02/2017

Dimarts es presenta el Diputació de Valencia de Raspall

La Diputació de Valencia acollirà dimarts 21 per la vesprada, a partir de les 19:30 hores, el primer acte de la 34ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de Valencia.

La seu de la Diputació de la plaça Manises, per primera vegada en tota la historia del torneig, será el lloc on es presente la próxima edició, en la que participaran més de 70 formacions, entre les que destaquen les corresponents a la competició femenina, que sumen una trentena d’equips. En primera masculina serán Bicorp, Xeraco, Planes, Villalonga i Oliva els equips que lluitaran pel títol, mentre que la primera femenina comptarà amb un total de huit formacions: Bicorp, Beniparrell, Borbotó, Alqueria d’Asnar, Moixent, Beniarbeig, Tavernes Blanques i Montserrat. Precissament entre els clubs més destacats figuren Bicorp i Beniparrell, ja que cadascun d’ells presenta 7 equips al campionat.

El pròxim cap de semana arrancarà la competició en primera femenina (amb els enfrontaments entre Montserrat-Beniparrell, Moixent-Bicorp, Alqueria-Borboto, Tavernes Blanques-Beniarbeig), tercera masculina i quarta femenina.