De La Vega i Cervera finalistes del 4 i mig

21/02/2017

De La Vega i Cervera finalistes del 4 i mig

El Campionat Autonòmic de Frontó al 4 i mig entra en la seua recta final, de fet, en la primera categoria ja es coneixen els finalistas, que són, Luis de la Vega d’Almussafes i Cervera d’Alaquàs. El passat diumenge es disputaven les dos semifinals al frontó d’Almussafes. De la vega es desfeia en una partida trepidant d’Adrián de Museros per 32 a 30. Per la seua part, Cervera guanyava a Dani d’Alginet per idèntic resultat, amb el content general del nombrós públic assistent. Destaca el paper en aquesta competició de Cervera, que no apareixia com a favorit per a estar en la final en les quinieles inicials.

Pel que fa a la segona categoria, ja és coneixen qui seran els semfinalistes, no així els encreuaments, ja que per les plujes encara queda una partida pendent trascendetal per veure com queden els dos primers del grup A, que son Rubén de Massalfassar i Christian de Quart, però no sabem l’ordre. L’altre grup sí està clar i seran Jose de Moixent i Rober de Beniparrell els que jugaran, per este odre les semifinals. Estos quatre jugadors disputaran el pròxim diumenge a Almussafes les semifinals.

Pel que fa a la tercera categoria A, el passat diumenge és disputava la ronda de quarts de final, amb estos resultats:
- Alfredo 32 - 22 Txetxu
- Jose María 32 - 23 Javi
- Lluís 19 - 32 Pepe
- Edu 32 - 18 Jose

Disputen semifinals el diumenge que vé, per tant, Alfredo d’Almussafes, Jose Maria de Paterna, Pepe de Canals i Edu de Godella.

Ja en tercera categoria B, els jugadors que disputaran les semifinals són Toni Costa, Ricard de Tamborí, Jordi de Godella i Xavi de Tavernes.