Perales i Molina reediten la final de l'Individual Autonòmic de Raspall

21/02/2017

Perales i Molina reediten la final de l'Individual Autonòmic de Raspall

La sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Raspall viurà el diumenge 26 de febrer una intensa jornada de finals en el nou trinquet d’Oliva.

Per la vesprada es jugaran les finals de primera i segona categoría, obrint el programa la corresponent a la divisió de plata, entre Sergio de Muro i Aaron de Fenollet. A continuació, al voltant de les 17 hores, aplegarà la revenja de primera amb dos companys del club de Fenollet com a rivals, Perales, vigent campió del torneig, i Molina, subcampió de la temporada anterior. La final de l’any passat fou guanyada per Perales amb certa tranquilitat, pero enguany no ho tindrà tan fácil, al aplegar Molina en molt bon moment de forma.

Les finals de tercera i veterans es jugaran pel matí, a partir de les 10:30, on Enri del CPV Xuquer i Carlos de Gavarda es jugaran el títol de tercera B. Una volta completada aquesta partida aplegarà el torn a la final de tercera A, amb Gustavo de Favara i Rafa de Quatretonda com a protagonistes. Tancant el matí la final de veterans, on Julio de Genoves i Fede de la Llosa lluitaran per la copa en la primera edició d’aquesta categoria.