La Diputació de Valencia va presentar ahir l'Autonòmic de Raspall

22/02/2017

La Diputació de Valencia va presentar ahir l'Autonòmic de Raspall

Amb la presencia de la diputada de joventut, esports i igualtat, Isabel Garcia, i del president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan, la nit d’ahir dimarts es va presentar en la Diputació de Valencia la 34ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall.

La competició, que compta amb el suport de la propia Diputació, arrancarà el pròxim cap de semana, i en ella participaran més de 70 equips, entre els que destaquen la trentena de formacions femenines.

En l’acte d’ahir el president Daniel Sanjuan va agraïr la seua presencia als assistents, i va remarcar la gran participació femenina del torneig. Per la seua part, la diputada Isabel Garcia, una vegada donada la benvinguda a tots els presents a la seu de la Diputació, es va mostrar molt satisfeta per la implicació i pel treball fet des de la FPV per al creixement de la participació de la dona en l’esport. També va fer especial menció al fet que la conèixer pilota valenciana val la pena ja que es un esport autòcton. Sent precissament el nostre esport una de les coses més interessants que ha descobert des de que està al seu carrec. Va recordar que la Diputació està recolzant la promoció de la pilota en totes les seues vessants, clubs, professionals…, i que va a seguir fent-ho. Tancant l’acte dessitjant sort a tots els participants, fent-los sabedors que si pot, tornarà a acudir a les finals dels campionats de raspall de la present temporada. Les corresponents a l’Autonòmic es jugaran el cap de setmana del 8-9 de juliol.