El Corte ingles arranca en totes les categories

24/02/2017

El Corte ingles arranca en totes les categories

Mentre la setmana pasada la primera categoria de carrer obria el foc de la 42ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, entre dissabte i diumenge començarà la competició a totes les altres tretze categories restants.

En primera es viurà la segona jornada, amb les partides entre Faura i Marquesat; Quart de les Valls i Massalfassar, on es possarà en joc el liderat del grup; Albuixech i Foios, en la que la baixa d’Alberto de Foios será previssiblement coberta per Carlos de Massalfassar; entre Montserrat i Meliana, on els primers voldran sumar la segona victoria del torneig; i completaran la jornada Beniparrell i Borbotó, que voldran sumar els seus primers punts.

Les xiques començaran demà les partides de la seua primera participación dins El Corte Inglés de Galotxa. Els equips de la Pobla de Vallbona A i B, i de la Pobla C i D, oferiran els primers derbys de la present edició. Meliana rebrà en casa al Godelleta, en la primera partida femenina que es disputarà en la historia de la modalitat en aquesta població, mentre que Borbotó descansarà en la jornada inaugural.

Ja en primera de trinquet será Lliria A qui jugarà contra la Pobla de Vallbona A, mentre que l’altra partida de la jornada serà la que disputaran el primer equip del club de Torrent i l’Alfara de la Baronia. Riba-roja A será l’equip que descanse aquesta setmana.

Les escoles dels clubs de galotxa també inicien el campionat demà pel matí. Aquestes entitats son els referent dels clubs de pilota, i presenten quasi 60 equips al torneig, fruït del treball desinteresat de molts monitors, i que son la garantia del futur de la modalitat.