Decisiva triple jornada en la Lliga Professional d'Escala i Corda

24/02/2017

Decisiva triple jornada en la Lliga Professional d'Escala i Corda

Els trinquets de Pelayo, Petrer i Dénia seran els tres escenaris que visitarà la triple jornada de fase regular de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda durant aquest cap de setmana. Els tres duels es presenten d’allò més atractius i amb grans coses en joc.

El primer d’ells tindrà lloc demà a partir de les 18:00 hores al trinquet de Pelayo, amb l’enfrontament entre els dos primers classificats de la competició, és a dir una partida que mesurarà a l’equip líder, la parella representativa de Vila-real integrada per Soro III i Javi front al segon classificat, el trio de Pere Roc II, Félix i Monrabal que defensa l’elàstica de l’Ajuntament de Benidorm. Serà un duel d’alt voltatge en la catedral de la pilota amb el lideratge en joc. A més, l’equip vencedor tindrà el premi d’assegurar-se quasi matemàticament el pas a les semifinals.

Quasi simultàniament, més concretament a les 18:30 hores al trinquet de Petrer es posarà en marxa l’octava jornada d’aquesta fase regular, amb la confrontació que mesurarà a la revelació del torneig el trio de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho front al trio representatiu de Murla format per Genovés II, Dani i Carlos. També es tracta d’una partida amb gran interès ja que per una part s’alineen dos pesos pesats de la nòmina de jugadors professionals com són Genovés II i Dani, mentre que a l’altre costat de la corda hi ha un trio que pot donar molt que parlar en aquesta edició de la Lliga.

L’activitat frenètica d’aquest últim cap de setmana de febrer en la Lliga Professional finalitzarà el diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet de Dénia amb la partida que enfrontarà als cuers del torneig, la parella de Puchol II i Jesús front al trio de Marc, Pere i Hèctor. Per a la formació de Puchol II és una partida molt important ja que volen confirmar la dinàmica positiva que van encetar la passada setmana al trinquet de Borriana mentre que per al trio de Marc és tracta d’un duel a vida o mort, ja que encara no han sumat cap punt en les des partides que han disputat fins al moment.

Abans de la disputa d’aquesta triple jornada la classificació és la següent:
1. Soro III i Javi (Aj. Vila-real) – 5 punts
2. Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) – 4 punts
3. Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) – 4 punts
4. Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) – 3 punts
5. Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) – 2 punts
6. Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) – 0 punts