A València s'ha presentat l'Individual de raspall adaptat

24/02/2017

A València s'ha presentat l'Individual de raspall adaptat

En la seu de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), al costat de quatre grans jugadors, dos professionals de raspall i dos dels pilotaris que jugaran la competició

Aquest matí s’ha presentat una nova edició del Campionat Individual de raspall adaptat, en FESA. Han estat presents dos dels millors jugadors de raspall professional, Moltó, número u de la modalitat i Ian,  altre jove que a poc a poc es consolida entre els millors de l’elit i que han sigut les mans innocents del sorteig, traient les boletes dels emparejamientos de la fase final. També han estat presents dos dels millors jugadors de raspall adaptat, Julio Cortes d’Oliva i Pasqual Plaza de Xirivella, al costat de Gabriel Melis, director tècnic de FESA.

Els jugadors que jugaren aquesta temporada són; Julio d’Oliva, Pascual de Xirivella, Carlos d´Alaquàs, Paco de València, Germán de València i Salva de l’Alquería de la Comtessa. Julio d’Oliva, optara al seu cinquè títol en aquesta gran competició, que es disputara dissabte que ve 4 de març, en el trinquet d’Orba. Es disputaran sis partides, tres de quarts de final, dos semifinals i la gran final.