Perales renova el titòl individual de raspall davant Molina

27/02/2017

Perales renova el titòl individual de raspall davant Molina

El trinquet d’Oliva va viure ahir les finals de la sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Raspall.

Pel matí es jugaren les finals de tercera i veterans, mentre que la vesprada es disputaren les corresponents a primera i segona.
La primera partida del dia, la de tercera B, ens deixava a Carlos de Gavarda com a campió, després d’una final que va controlar en tot moment davant un voluntariòs Enri. Ja en la final de tercera A era Rafa de Quatretonda el que impossava la seua pegada i joventut per a emportar-se la copa davant Gustavo de Favara. Els veterans donaren el millor espectacle, jugant totes les pilotes amb intenció i col·locació, pero finalment fou Julio de Genoves, que juga pel club de la Llosa, el que va aconseguir el triomf davant el seu amic i company de club Fede.

Ja per la vesprada els resultats de les partides varen ser més ajustats, i en la partida de segona Aaron pareixia que guanyaria amb facilitat al seu rival, Sergio de Muro, per aquest va reaccionar, tot i no poder la final com haguera volgut. Per últim, el plà fort de la jornada, la final de primera entre dos membres del club de Lloc Nou d’en Fenollet, Perales i Molina. L’any passat ja jugaren els dos la final, i el titòl fou per a Perales, i enguany va ocòrrer el mateix. Si en la final del 2016 el campió va dominar al llarg de tota la partida, enguany va ser Molina el que es possava per davant fins aplegar a la igualada a 20. L’últim joc va ser en el que Perales va culminar la seua remuntada, així com el seu tercer titòl de la competició.

El lliurament de trofeus va estar al càrrec del vicepresident de la FPV, Conrado Ferrando, l’alcalde de Lloc Nou, Cristóbal Rodríguez, l’alcalde de Gavarda, Vicent Mompó, i del regidor de la Llosa, Gustavo Aznar.

Final 3ªB: Carlos CPV Gavarda 25 - Enri CPV Xuquer 10
Final 3ªA: Rafa CPV Quatretonda 25 - Gustavo CPV Favara 10
Final Veterans: Julio CPV Llosa 25 - Fede CPV Llosa 10
Final 2ª: Aaron CPV Fenollet 25 - Sergio CPV Muro 15
Final 1ª: Perales CPV Fenollet 25 - Molina CPV Fenollet 20