Victòries dels escalaters de referència en la Lliga Professional

27/02/2017

Victòries dels escalaters de referència en la Lliga Professional

El tercer cap de setmana de competició en la fase regular de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda ha deixat les victòries de les formacions liderades per Soro III, Genovés II i Puchol II amb les que es col.loquen al capdavant de la classificació.

L’activitat va començar el dissabte al trinquet de Pelayo, en un duel que va caure del costat de la parella de Soro III i Javi que es van imposar pel resultat de 60 per 45 al trio de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal. Desprès de la igualada a 25, la parella es va convertir en una roca i no va donar cap possibilitat al trio que a pesar d’intentar-ho sempre encontrava resposta en Javi o bé en Soro. En definitiva, la parella de Vila-real va posar de manifest novament que és tracta d’un dels màxims favorits a alçar el títol de campions, i més desprès de guanyar una gran partida en un trinquet en el qual a priori havien de patir.

Quasi simultàniament al trinquet de Petrer també es va viure una gran festa de la Pilota Valenciana. Enmig d’un gran ambient i desprès de la presentació de les escoles de pilota de Castalla, Agost i Petrer es va gaudir d’una partida atractiva, en la qual la formació de Murla de Genovés, Dani i Carlos van superar al trio de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho pel resultat de 60 per 30, desprès de remuntar un desavantatge inicial de dos jocs.

L’últim duel del cap de setmana va tindre lloc ahir pel matí al trinquet de Dénia, on la parella de Puchol II i Jesús van superar al trio de Marc, Pere i Héctor amb gran contundència, pel resultat de 60 per 20. Aquesta victòria ha permès al la parella de Vinalesa escalar fins a la tercera plaça, mentre que deixa totalment despenjat al trio representatiu de l’Ajuntament de Pedreguer-MasyMas que encara no ha sumat cap punt desprès de la disputa de tres partides, i té molt difícil el pas a la ronda de semifinals.

La competició en la Lliga continuarà el pròxim divendres a Vilamarxant i el diumenge amb una doble jornada als trinquets de Sueca i Bellreguard. Abans d’aquestes partides la classificació està de la següent forma:
1. Soro III i Javi (Aj. Vila-real) – 8 punts
2. Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) – 6 punts
3. Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) – 5 punts
4. Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) – 4 punts
5. Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) – 4 punts
6. Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) – 0 punts