Benidorm i Agost, líders en llargues i palma

28/02/2017

Benidorm i Agost, líders en llargues i palma

Després de dues jornades en el Trofeu Diputació d’Alacant, ja tenim als primers líders de la competició.

Pel que fa a la lliga de llargues, en la seua màxima categoria, l’equip de Benidorm és l’únic que ha aconseguit els sis punts en joc, cal dir, que Parcent i Campello només han disputat una partida degut a la suspensió de la primera jornada. Amb tres punts està Parcent, com diguem amb una partida soles, seguits de Sella, Xixona i Mutxamel, tots ells ja amb dues partides disputades. Campello suma dos punts, Petrer un, i sense puntuar encara està La Vila.

Agost mana ja des del principi en la primera de palma, aixó sí, cal dir que hi ha prou equips amb només una partida disputada, per tant, encara podrien igualar-lo en la classificació. Pel moment, Agost suma sis punts, Sella, Murla i Laguar 3 punts, mentre que Benidorm, Benimagrell i Tibi no han puntuat.

El Campello lidera la segona categoria de llargues, amb cinc punts, Parcent és segon amb 4, mentre que Castells i Sella amb tres punts els segueixen en la classificació. De moment, per baix, és troben Tormos, Llíber i Murla, el primer d’ells amb només una partida disputada.

Laguar, Tibi B i Sella són els equips capdavanters pel moment als grups A, B i C respectivament de la segona categoria de palma.

En la tercera de llargues, amb totes les partides disputades, és Fondó de les Neus l’únic equip que ha aconseguit els sis punts disputats. Agost és segon amb 5 punts i Xaló tercer amb 4 punts. Crevillent A, Laguar i Crevillent B empaten amb 3 punts. Ondara i Relleu no han pogut puntuar encara.

Ja en tercera de palma, el Poble Nou, localitat que acollia fa deu dies la final de la Copa Generalitat, té al seu club líder d’aquesta categoria, on suma sis punts. Sella és segon amb quatre punts, però s’ha de tindre en compte també que Agost i Sant Vicent només han disputat una partida.