A Sueca es juguen les finals de la lliga juvenil

02/03/2017

A Sueca es juguen les finals de la lliga juvenil

Demà divendres 3 de març, a partir de les 17:30 hores, es disputaran les finals a partir de les XII Lliga juvenil de tecnificació d’escala i corda, en el trinquet Eusebio de Sueca. Després de sis setmanes es jugara l’última jornada d’aquesta competició de tecnificació, amb els millors jugadors juvenils d’aquesta edició. En la final per la tercera plaça, s’enfrontaren l’equip de Murla on jugara Julio Tibi, Mellado Meliana i Luis Miguel Benimagrell contra l’equip d’Alcàsser integrat per Joel Montserrat, Javi Montserrat i Adrián Algimia, els dos millors equips de la primera fase. En les semifinals tots dos equips van perdre en dos partides molt igualades i disputades davant el tercer i Quart classificat de la primera fase de la competició. En la gran final, s’enfrontaran l’equip de Moncada integrat per Andrés Riba-roja, Raúl Benimagrell i Alejandro Tibi contra l’equip de Petrer integrat per Yago Castalla, Natxo Castalla i Vicent Vinalesa. Els dos equips que han arribat a la final han anat de menys a més i van sorprendre en les semifinals als favorits. No hi ha un favorit clar, ja que en la primera fase tots dos es van enfrontar i guanya l’equip de Petrer a l’equip de Moncada, per 60 a 50. Pel que ens espera una final molt igualada a priori. Les sorpreses d’aquesta edició són Andrés de Bugarra i Natxo de Castalla, dos jugadors molt joves que en la seua primera competició de tecnificació han aconseguit arribar a la partida on es decidirà el títol. Paco el Genovés, estarà al costat dels joves en les finals al costat de les autoritats locals.

Programa de finals en el Trinquet Eusebio de Sueca. Divendres 3 de març, a partir de les 17:30 hores.

- Final 3er plaça. Murla (Julio Tibi - Vicent Meliana i Luis Miguel Benimagrell) contra Alcàsser (Joel Montserrat - Javi Montserrat i Adrián Algimia)

- Final absoluta. (Andrés Riba-roja – Raúl Benimagrell i Alejandro Tibi) contra Petrer (Yago Castalla - Natxo Castalla i Vicent Vinalesa)