Foios i Faura reben als liders de El Corte Ïnglés de Galotxa

02/03/2017

Foios i Faura reben als liders de El Corte Ïnglés de Galotxa

La tercera jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, ens oferirà interessants partides per als seguidors d’aquesta modalitat.

En primer lloc el carrer de Foios rebrà a la sorpresa del torneig, el jove equip de Montserrat, on els visitants intentaran sumar altres tres punts davant la reforçada formació de l’Horta. Al recinte de Faura, per la seua part, será on es jugue el derby comarcal de la Vall del Segó, entre el primer equip del club local i el Quart de les Valls, vigent campió del torneig i primer classificat junt al Montserrat. Marquesat, tercer en la taula, jugarà en casa davant un Borbotó al que li cal sumar ja els seus primers punts del campionat. El Beniparrell A visitarà la canxa del cuer Meliana, que ja podrá formar amb els seus jugadors titulars. Tancarà la jornada l’enfrontament entre Massalfassar i Albuixech, en altre derby comarcal, que tindrà lloc al carrer de pilota dels primers.

En la divisió de plata els guanyadors de la primera jornada, Godelleta A, Albuixech C i Borbotó C, seguirán lluitant per la primera posició de la taula. Igual situació es viurà en la nova categoría femenina, on son els equips de Godelleta i la Pobla de Vallbona D els que empaten en la primera plaça del grup.