Debut de Planes i Villalonga en primera del Diputació de Raspall

02/03/2017

Debut de Planes i Villalonga en primera del Diputació de Raspall

La 34ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeo Diputació de València, viurà el cap de setmana la jornada inaugural en la seua categoria absoluta.

En ella els equips de Planes i Villalonga oferiran una jornada histórica, amb el seu debut en la primera divisió d’aquesta competició. En el cas dels jugadors del Planes jugaran en casa davant el gran clàssic del torneig, Xeraco. Els de la Safor tornen al campionat en el que son els guanyadors de major nombre d’edicions. Per part de Villalonga, equip en el que figura un mític jugador com es Gorxa, viurà la que será la seua primera partida també com a locals, en aquest cas front a Oliva, on destaca Escoto, que torna a defensar la seua població natal. Per la seua part, el vigent campió i defensor del títol, Bicorp, descansarà en aquesta primera jornada per imperatius del calendari.

En primera categoria de la competició femenina del torneig es viurà ja la segona jornada. De moment el grup està encapçalat per Bicorp i Borbotó, dos dels equips favorits per a aplegar a la final del trofeu, i que no donaren peu a la sorpresa la setmana pasada i guanyaren amb solvència en la jornada inaugural. Les partides del cap de setmana deixen els següents enfrontaments: Beniparrell rebrà a Moixent; Bicorp acollirà al seu trinquet la visita de l’Alqueria d’Asnar; Borbotó i Tavernes Blanques jugaran el derby de l’Horta Nord; mentre que la partida entre Beniarbeig i Montserrat tancarà la jornada.