Almussafes acull les finals del 4 i mig de frontó

03/03/2017

Almussafes acull les finals del 4 i mig de frontó

El blau inténs del frontó municipal d’Almussafes acollirà este pròxim diumenge, dia 5 de març, les finals de la segona edició del Campionat Autonòmic de Frontó Individual en la modalitat, o variant adaptada del 4 i mig.

És tracta d’una nova forma d’entendre el frontó valencià que en només dues edicions ha aconseguit augmentar el nombre de jugadors participants en esta competició.

S’espera un gran ambient en la matinal de diumenge on podrem gaudir de les finals de les quatre categories.

Arrancarà la jornada de finals a les 10.00 hores amb la disputa del títol de la categoria 3ªB, on podrem veure a Toni Costa, un vell conegut per l’afició, que ha estat alguna volta campió per parelles en la máxima categoria contra Xavi, del CPV Tamborí, una final que barrejarà veteranía i joventut.

Acte seguit començarà la partida final de la 3ª categoria A, amb Edu de Godella i Pepe del CPV Moixent que anit superava a Alfredo Carreto en la seua semifinal, partida que s’hagué de suspendre per causes majors el passat diumenge. Edu arriba a altra final convertint-se així en un dels clàssics finalistes de la tercera categoria.

A partir de les 12.00 hores s’anuncia a Jose de Moixent i Rober de Beniparrell en la que serà la final de la 2ª categoria. José ja disputava la final d’aquesta categoria l’any passat aconseguit el campionat, davant Carlos de Beniparrell, en esta ocasió Rober podria venjar al seu paisà.

El plat fort d’aquest diumenge tindrà com a protagonista a Luis de la Vega d’Almussafes i Cervera d’Alaquàs. El primer és l’actual campió i favorit indiscutible al títol de nou en esta segona edició. Davant tindrà a tot un veterà que encara té molt a dir com és el d’Alaquàs, qui de segur, amb la seua experiencia podrá incomodar a De La Vega. La final d’aquesta máxima categoria està prevista per a les 13.00h.

Cal destacar l’esforç del club de Pilota Valenciana d’Almussafes en la col.laboració d’aquesta competició, així com les seus de totes les categories, Alfafar, Massalfassar, Godella i Borbotó. També l’ajuntament d’Almussafes ha estat peça fonamental en la celebració, tant de la primer edició com d’aquesta segona de l’Individual de Frontó al 4 i mig.