En Vilamarxant s’inicia un cap de setmana decisiu en la Lliga d’Escala i Corda

03/03/2017

En Vilamarxant s’inicia un cap de setmana decisiu en la Lliga d’Escala i Corda

La fase regular de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda tindrà aquest cap de setmana tres partides decisives per a conèixer els quatres equips que accediran a la ronda de semifinals, a la qual encara mantenen tots els equips opcions de classificar-se en major o menor mesura.

El primer envit del cap de setmana tindrà lloc aquesta vesprada de divendres a partir de les 18:30 hores al trinquet de Vilamarxant, on s’enfrontarà el trio representatiu de Murla integrat per Genovés II, Dani i Carlos front al de Benidorm format per Pere Roc II, Félix i Monrabal. De moment els dos equips ocupen places que els donen l’accés a semifinals, però una derrota els obligarà a sumar en l’última jornada si no volen quedar eliminats a les primers de canvi.

L’activitat en la Lliga Professional continuarà el diumenge als trinquets de Sueca i Pelayo. A partir de les 11:30 hores al trinquet de Sueca es podrà presenciar el duel més esperat per part de tots els aficionats en esta fase regular de Lliga, Puchol II i Jesús front a Soro III i Javi. Esta confrontació enfrontarà a les dos parelles capitanejades pels dos millors rests de l’actualitat que estan acompanyats per dos mitgers de primer nivell. A més, l’estat de forma dels dos equips és molt elevat, ja que la parella de Soro III arriba invicta a aquest enfrontament, mentre que la parella de Puchol II acumula dos victòries consecutives.

La triple jornada conclourà a partir de les 16:45 hores al trinquet de Bellreguard amb l’enfrontament entre els dos cuers del torneig. Serà un duel on mesuraran les seus forces el trio representatiu de l’Ajuntament de Pedreguer-Masymas de Marc, Pere i Hèctor que encara no ha sumat cap punt en tot el torneig, front al trio de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. Als de Pedreguer únicament els val la victòria per a mantindre les seues opcions d’accedir a semifinals, encara que segons els resultats de les anteriors partides podria afrontar el duel sense cap opció, per contra per al trio de València, una victòria els permetria afrontar l’última jornada amb un major número de possibilitats de passar de ronda.

La classificació de la fase regular a falta de la disputa de sis partides és la següent::
1. Soro III i Javi (Aj. Vila-real) – 8 punts
2. Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) – 6 punts
3. Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) – 5 punts
4. Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) – 4 punts
5. Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) – 4 punts
6. Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) – 0 punts