Julio d'Oliva guanya l'Individual de raspall adaptat a Orba

05/03/2017

Julio d'Oliva guanya l'Individual de raspall adaptat a Orba

El jugador de la safor aconsegueix el seu quint títol consecutiu en una gran fase final en el trinquet de la Marina Alta

En el trinquet d’Orba, en la Marina Alta s’ha disputat la fase final del V Individual de raspall adaptat, amb la participació de sis pilotaris, entre els quals debutava en competició oficial, Salva de l’Alqueria de la Comtessa i amb la destacada participació de Julio d’Oliva, que havia conquistat els quatre títols de les primeres edicions. En la primera partida de quarts de final es van enfrontar Carlos d’Alaquàs, un dels millors jugadors que s’enfrontava al debutant, Salva de l’Alqueria de la Comtessa. El jugador de la safor ha demostrat la seua il·lusió i ganes en la seua primera partida en competició oficial i en alguns quinzes ha demostrat la seua qualitat, però no ha pogut amb el subcampió dels últims anys. La segona partida, ha enfrontat a dos jugadors de la ciutat de València, Germán i Paco, dos dels jugadors que més han progressat en aquesta disciplina. Han disputat una partida titànica, duríssima, que es recordara per ser la partida amb més quinzes jugats i jocs igualats, 56 quinzes.. Els dos van merèixer guanyar, en aquesta partida però el premi va ser passar a les semifinals, el perdedor Paco, va pasar com el millor en els quarts de final. En la tercera partida de quarts de final, era una de les partides clàssiques de la competició, Julio d’Oliva, el gran campió, contra Pasqual de Xirivella, un dels aspirants a aquest títol, que aquesta vegada es va veure superat per la pegada i força del jugador de la safor.

En les semifinals, van quedar aparellats en la primera semifinal, Carlos d’Alaquàs i Germán de València, que guanya no amb facilitat Carlos, davant Germán que acusa la dura partida de semifinals. Carlos intenta passar el més ràpid a la final per a arribar el més fresc possible i intentar doblegar al campió. En la segona semifinal, es van enfrontar Julio d’Oliva i Paco de València, una semifinal on Julio marca diferències amb la seua depurada tècnica davant el jugador de València, que es va defensar i va intenart atacar però que es va veure superat. En la gran final, que s’esperava amb expectació, Julio d’Oliva no va donar opcions a Carlos d’Alaquàs. Julio va tancar amb un nou títol mostrant tots el seu poders i la seua raspada. Carlos ha tingut diversos “Val” per a tancar algun joc però aquesta vegada no va poder posar en problemes seriosos a Julio. Es va tancar la gran jornada de competició i convivència amb el lliurament de trofeus. Ells una vegada més van demostrar el seu esforç, superació i esportivitat .


Resultats fase final.
Quarts de final:
- Carlos Alaquàs 25 - Salva Alquería Comtessa - 5
- Germán València – 25 - Paco València - 15
- Julio d’Oliva – 25 - Pasqual de Xirivella – 0

Semifinals:
- Carlos Alaquàs – 25 – Germán de València – 10
- Julio d’Oliva – 25 – Paco de València – 5

Final:
- Julio d’Oliva – 25 – Carlos d’Alaquàs – 5

Van lliurar els trofeus i premis el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines i el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner.