De la Vega reedita el títol en el 4 i 1/2 de frontó

05/03/2017

De la Vega reedita el títol en el 4 i 1/2 de frontó

El frontó d’Almussafes acollia este matí les finals de la II edició del 4 i mig de frontó individual en la que Luis de la Vega reeditava el títol aconseguit en 2016 en la máxima categoría d’aquesta competició, davant un combatiu Cervera.

Xavi del Tamborí, Edu de Godella i Rober de Beniparrell aconseguien el títol en 3ªB, 3ªA i 2ª respectivament.

Molt bon ambient en la jornada matinal de hui diumenge al frontó Municipal que acollia les finals de totes les categories del II Campionat de frontó individual al 4 i mig.

Arrancava el dia amb la final de la tercera categoría B, entre tot un clàssic de les tres parets com és Toni Costa davant un jove, Xavi, arribat des del club de pilota Tamborí. S’imposava Xavi al remat pel resultat de 32 a 17.

A continuació era el torn per a la final de la 3ª categoría A entres dos jugadors que s’han vist les cares en nombroses finals ja, com són, Pepe de Canals, que juga pel club de Moixent i Edu, del club de pilota de Godella. Edu arribava a la final molt motivat i aconseguia en la partida més igualada del matí endur-se el títol per 32 a 30 davant un gran Pepe que ha anat de menys a més i que a punt ha estat d’arrebatar el títol a Edu.

Cap a les 12.00 del migdia era l’hora d’arrancar la final d’argent, on també jugava el defensor del títol, Jose de Moixent, davant Rober de Beniparrell, jugador que és trova eixint d’una important lesió, però que, després d’el que s’ha pogut veure hui ja és troba en un punt de la seua recuperació molt avançat. Des d’un inici, el de Beniparrell s’ha avançat en el marcador d’una prou clara, amb un bon joc, coincidit amb un José que no ha tingut hui el seu millor dia. Al remat, 32 a 17 per a Rober.

El plat fort de la matinal començava sobre la 1 de la vesprada i es veien les cares De la Vega, també defensor del títol i Cervera. La partida ha tingut un començament molt igualat, fins i tot han arribat a empatar a 7, però a partir d’eixe moment, el jove jugador d’Almussafes ha establit la seua llei per anar-se en el marcador d’una manera prou clara, fins posar el definitiu 32 a 13. Cal destacar la técnica del d’Alaquàs que ha posat els detalls tècnics del matí.

Han lliurat els trofeus Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota, Pau Bosch, regidor d’esports d’Almussafes, Elvira Garcia, alcaldessa d’Alaquàs, Fran Evangelista, Regidor d’Esports d’Alaquàs i Fernando Oliveros, regidor d’Esports de Godella.