L’equip de Soro III i Javi primer semifinalista de la Lliga Professional

06/03/2017

L’equip de Soro III i Javi primer semifinalista de la Lliga Professional

Els resultats del cap de setmana han decidit el primer equip que disputarà la ronda de semifinals de la XXVI edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda. Aquest serà la parella de Soro III i Javi que també s’ha asegurat el lideratge de la fase regular. A més, el trio de Marc, Pere i Hèctor ha quedat eliminat matemàticament de la lluita per les places que donen accés a semifinals.

Retornant a l’activitat del cap de setmana, el trio de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal va ser el primer equip en donar un cop d’autoritat al superar amb suficiència a un rival directe com el trio de Murla de Genovés II, Dani i Carlos pel resultat de 60 per 35, en un duel que va tindre lloc al trinquet de Vilamarxant.

Aquest mateix guió va seguir el que a priori es tractava del duel més atractiu de tota la fase regular. La formació de Vila-real de Soro III i Javi van demostrar novament que són l’equip més en forma de tota la Lliga Professional, i van superar amb rotunditat a la parella capitanejada pel campió Individual, formada per Puchol II i Jesús. El 60 per 30 que va reflectir l’electrònic de Sueca deixa constància de l’excel.lent moment de forma dels de Vila-real, front al que els de Vinalesa no van poder fer res.

Per últim, al trinquet de Bellreguard el trio de Marc, Pere i Hèctor van aconseguir la seua primera victòria en aquesta edició de la Lliga, al superar pel resultat de 60 per 50 al trio de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. A pesar d’això, el trio representatiu de Pedreguer MasyMas s’ha quedat sense opcions de disputar la següent ronda.

Per tant, ens espera un final de fase regular d’allò més atractiva, amb dos duels dalt voltatge en els quals es jugaran la resta de places que donen el bitllet per a la ronda de semifinals. La classificació abans de la disputa d’aquesta última triple jornada és la següent:
1. Soro III i Javi (Aj. Vila-real) – 11 punts
2. Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) – 7 punts
3. Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) – 6 punts
4. Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) – 5 punts
5. Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) – 5 punts
6. Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) – 2 punts