La Pilota Valenciana promociona la “Setmana de la dona”

06/03/2017

La Pilota Valenciana promociona la “Setmana de la dona”

La Federació de Pilota Valenciana, en col·laboració amb els diferents estaments del nostre esport autòcton: Trinqueters, clubs, escoles, Fundació Esportiva Municipal de València ha organitzat una setmana de la dona. En els trinquets de la geografia valenciana, tant de raspall com d’escala i corda, podran entrar de forma gratuïta les dones, entre el 10 i 18 de març.

La Setmana de la dona arrancarà el dia 10 de març, amb un acte promocional del nostre esport autòcton, per a acostar a les dones i la gent que encara no coneix el nostre esport autòcton. “L’esdeveniment en el trinquet de Pelayo, és l’acte prinicipal dins de la Setmana de la Dona. Volem donar visibilitat a totes les accions que es fan en favor de la dona des de l’entitat federativa i desde les diferents localitats, a més de mostrar el gran nivell esportiu de les nostres esportistes”, explicava el president de la FPV, José Daniel Sanjuán.

L’accés a l’esdeveniment del pròxim 10 de març és gratuït i comptara amb la presència del showman “Toni de l’Hostal” amb els seus monòlegs i el seu sentit de l’humor característic. A més en l’esdeveniment es vol que el públic puga participar animant a les jugadores, i gaudint de música valenciana i de moltes sorpreses.
- 19 hores. Obertura de portes, repartiment de regals.

- 19:30 hores. Partida d’exhibició femenina, entre dos combinats de joves jugadores.

- 20:15 hores. Partida d’exhibició mixta. Amb la presència d´ algunes de les millors jugadores de les nostres comarques, al costat de Moltó de Barxeta, campió individual professional de raspall i Sanchis de Montesa, campió de la Lliga professional de raspall.

- 21 hores. Sorteig de la “Travessa Didàctica” entre el públic de l’equip guanyador.

La setmana de la dona continuara en Falles, amb un Trofeu femení de raspall en el trinquet de Pelayo, amb algunes de les millors jugadores dels campionats femenins. Jugaran quatre trios, disputant dos semifinals el dijous 16 de març i la gran final el dissabte 18 de març.

A més aquests dies en moltes localitats s´estan realitzant partides i actes del Dia de la Dona en la pilota, Beniparrell, Tavernes de la Valldigna, El Campello, El Verger, Torrent, Xilxes, Meliana…