Myriam, Amparo, Mar i Ana jugaran la partida mixta de el “Dia de la Dona”

07/03/2017

Myriam, Amparo, Mar i Ana jugaran la partida mixta de el “Dia de la Dona”

Participaran un total de deu jugadores de 10 localitats diferents en aquesta gran jornada de promoció que serà una gran festa de la pilota femenina

Divendres que ve 10 de març es realitzara l’acte principal de la “Setmana de la Dóna”, amb dos partides d’exhibició en el trinquet de Pelayo, amb la participació estel·lar de deu xiques que jugaran en representació de totes les jugadores que juguen a pilota valenciana. En l’elecció del cartell han col·laborat els entrenadors dels clubs femenins que han participat en les competicions sub-18 i sub-23. La presentació dels actes femenins i del trofeu femení de raspall de Pelayo, serà també aquest divendres en l’Ajuntament de València, a les 12:30 hores. Després les jugadores podran veure la mascleta des de la balconada del consistori.

A la vesprada a partir de les 19 hores, començara la festa en el trinquet de Pelayo. En la primera partida jugaran Nerea de Moixent, Eva María de Rafelguaraf i Cristina de Petrer contra Paula de Tavernes Blanques, Mamen de Meliana i Joana de Vall de Laguar. A continuació es jugara la partida mixta on s’enfrontaran Moltó de Barxeta, Mar de Bicorp, Amparo de Moncada contra Ana de Beniparrell, Sanchis de Montesa i Myriam d´Alquería d´Asnar.

S’espera que siga una gran festa, on hi haurà moltes sorpreses i regals per als espectadors, que també participaran i gaudiren de les exhibicions. L’entrada és gratuïta per tot el públic en aquesta jornada de promoció.