Cauen els liders de El Corte Inglés de Galotxa

07/03/2017

Cauen els liders de El Corte Inglés de Galotxa

La tercera jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa va deixar resultats molt importants en la máxima categoría, en la que els sis equips capdavanters nomes están separats per un punt.

Els primers classificats de la setmana pasada, Quart de les Valls i Montserrat, varen caure en les seues corresponents partides. En el cas de Quart ho va fer en el derby comarcal davant el Faura, on Julian, Llopis i Sergio varen demostrar que jugaven en casa. El marcador final de 70 a 60 deixa clar que es va lluitar de valent per aconseguir la victoria, tot i el repartiment de punts final. Per part de Montserrat, la seua visita a Foios es va tancar amb victoria dels de l’Horta Nord, que deixaven un contundent 70 a 35. Marquesat va aconseguir els tres punts en el seu carrer davant el Borbotó, que li permeten empatar en la primera posició de la taula junt al Quart de les Valls. Massalfassar i Beniparrell també aconseguiren la victoria en les seues partides, davant Albuixech i Meliana, respectivament.

Classificació 3ª Jornada:
1.-KIWA Quart A - 7 punts
2.-Ovocity Marquesat A - 7 punts
3.-Ajuntament Beniparrell A - 6 punts
4.-Inmob. Palanca Foios A - 6 punts
5.-Lanzadera Montserrat A - 6 punts
6.-Electrofassar Massalfassar A - 6 punts
7.-CPV Faura A - 4 punts
8.-CPV Albuixech A - 3 punts
9.-CPV Borbotó A - 0 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 0 punts

I si en primera categoría la classificació està apretada, en la divisió de plata es viu la mateixa situación en el grup A. En aquest grup els huit equips participants han guanyat tots una partida de les dos que han jugat, fet que provoca que el primer, Quart de les Valls B, sume 4 punts, mentre que el cuer, Vinalesa, en suma 2 al seu caseller. A grup B de segona es Meliana B qui ocupa el primer lloc, amb 5 punts, seguit per Albuixech B i Foios B, amb un punt menys.

Ja en primera de trinquet la segona jornada jugada el cap de setmana passat es va tancar amb les victòries del Lliria A, a domicili en el trinquet de Riba-roja, i de la Pobla de Vallbona A, quasi per la mínima jugant en casa davant el Torrent. Els punts aconseguits permeten a les primeres formacions dels clubs de Lliria i de la Pobla empatar en la primera posición amb quatre punts, per davant de l’Alfara de la Baronia, que descansava aquesta jornada, i del Torrent, que sumen nomes dos punts als seus casellers. Els jugadors del Riba-roja, que només compten amb una partida jugada, tenen pendent inaugurar el seu caseller.