Xeraco i Villalonga, primeres victòries en el Diputació de Raspall

07/03/2017

Xeraco i Villalonga, primeres victòries en el Diputació de Raspall

La jornada inaugural de la 34ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de Valencia, ens va deixar a Xeraco com a primer líder del grup.

La partida del primer equip del club de la Safor va tindre lloc en el trinquet de Planes, on els jugadors locals debutaren en la máxima divisió. Tot i que els locals aconseguiren els seus dos primers jocs en la categoría, els actuals subcampions del torneig, Xeraco, s’emportaren el gat a l’aigua, junt als tres primers punts al seu caseller. El nou club de la competició, Villalonga, si que sumava la seua primera victoria en la seua primera participación en el campionat. El trio encapçalat pel veterà Gorxa, junt a Cerver i Guillem, jugava en casa davant l’Oliva, que tot i perdre donava molt bona imatge, anant per davant la major part de la partida, i que sumava un valuós punt al final.

Classificació 1ª jornada:
1.-CPV Xeraco A - 3 punts
2.-CPV Nou Villalonga - 2 punts
3.-Savipecho CPV Oliva A - 1 punt
4.-Bicoroliva CPV Bicorp A - 0 punts
5.-CPV Planes A - 0 punts

En la divisió de plata varen ser Xeraco B i Ontinyent els que guanyaven en les partides de la primera jornada, davant la Valldigna i Alcantera-Carcer. D’aquesta manera els vencedors encapçalen ara els seus corresponents grups de competició. Ja en tercera es Bicorp B el que es situa en primer lloc, després d’haver guanyat les seues dos primeres partides davant Alzira i l’Alqueria d’Asnar.