Quart i Marquesat, la partida de la setmana a El Corte Inglés

10/03/2017

Quart i Marquesat, la partida de la setmana a El Corte Inglés

La quarta jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, ens ha deparat una curiosa situació: en totes les partides jugaran rivals directes en la classificació de la màxima categoria.

En el cas més destacat, amb Quart de les Valls i Marquesat com a protagonistes, els protagonistes están empatats amb set punts en la primera posició. El carrer de Quart de les Valls acollirà la visita de la formació del Marquesat, demà dissabte al voltant de les 16 hores, amb el liderat de la categoría en joc. Beniparrell i Foios, tercer i quart en la taula, jugaran al carrer de la població de l’Horta Sud la seua partida. Massalfassar acudirà a la canxa de pilota de Montserrat, amb qui està empatat a punts. Albuixech, que va una posició per darrere de Faura, jugarà contra ells en el carrer dels primers. Per últim, Borbotó i Meliana viuran un duel en la cua de la classificació, ja que cap de les dues formacions ha aconseguit puntuar encara.

En la competició juvenil Montserrat defensarà el liderat davant Massalfassar, mentre que Beniparrell, segon classificat un punt per darrere dels primers,  voldrà guanyar al Foios per a mantindre la pressió a l’equip de Montserrat. Respecte a la divisió de plata son Quart de les Valls B i Meliana B els que voldran mantindre les seues respectives primeres posicions en la classificació. Ja en la competició femenina serà la Pobla de Vallbona A qui jugarà en casa davant el Godelleta per a mantindre el primer lloc en la taula.