Gran lluita en la Lliga Professional per un bitllet per a la ronda de semifinals

10/03/2017

Gran lluita en la Lliga Professional per un bitllet per a la ronda de semifinals

La Lliga Professional d’Escala i Corda viurà un final de fase regular d’infart amb la disputa d’una triple jornada en la qual hi hauran grans coses en joc, més concretament tres places per a la ronda de semifinals que es repartiran entre quatre equips que s’enfronten entre ells. Tots quatre equips depenen d’ells mateixos i per tant als trinquets de Pelayo i Murla es podran veure dos confrontacions d’alt voltatge en les que cap dels protagonistes es deixarà res guardat.

El primer duel del cap de setmana tindrà lloc demà dissabte a partir de les 18:00 hores al trinquet de Pelayo i enfrontarà al trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho (Aj. de València) front a la formació integrada per Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm). El trio de Santi per dependre d’ells mateixa ha d’aconseguir el ple de punts en joc, mentre que els de Benidorm quasi ja estan classificats matemàticament per a semifinals i únicament quedarien fora en cas d’una carambola.

La segona partida decisiva del cap de setmana i que resoldrà definitivament els equips que accedeixen a semifinals tindrà lloc el diumenge dia 12 a partir de les 11:30 hores al trinquet de Murla. La mateixa enfrontarà a la parella representativa de Vinalesa de Puchol II i Jesús front al trio de Murla de Genovés II, Dani i Carlos. Tots dos equips depenen d’ells mateixos, una victòria els classifica per a semifinals, però la confrontació pot tindre un alt nivell de tensió, ja que si l’equip de Santi de Silla en el duel a Pelayo aconsegueix els tres punts en joc i l’equip de Pere Roc II aconsegueix tres jocs, únicament quedaria una plaça en joc per a semifinals i aquesta seria per a l’equip vencedor en Murla.

La fase regular es tancarà el diumenge per la vesprada a Massamagrell, on l’equip lider de la lligueta s’enfrontarà al cuer, és a dir Soro III i Javi (Aj. Vila-real) front a Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer – MasyMas).

La classificació abans de la disputa d’aquesta última triple jornada és la següent:
1. Soro III i Javi (Aj. Vila-real) – 11 punts
2. Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) – 7 punts
3. Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) – 6 punts
4. Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) – 5 punts
5. Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) – 5 punts
6. Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) – 2 punts