Arranca una nova edició de l'Autonòmic de Frontó parelles

11/03/2017

Arranca una nova edició de l'Autonòmic de Frontó parelles

Este cap de setmana arrancarà una nova edició del Campionat Autònòmic de Frontó per Parelles. Enguany és celebra el trigèsim aniversari d’aquesta emblemática competició.

Com ha novetat, cal destacar l’augment d’equips respecte de l’any passat, a més, enguany és comptarà amb nou equips en la máxima categoría, amb equips arribats des de bona part de la geografia valenciana, des de Benicarló fins Moixents passat per poblacions com Casinos, Alcublas, Chera, Museros, Massalfassar, Godelleta, Meliana, Quart de Poblet, Almussafes, etc.

Per a obrir boca, este cap de setmana s’anuncien estes partides en la máxima categoria: El Racó de La Pobla (Moro i Pasqual) guanyaven anit a Benicarló (Ivan i Jose) per un contundent 41 a 14 mostrant ja l’equip del Camp de Túria les seues credencials, a més, són l’equip que defendeix el títol. L’equip de La Valldigna mesurarà les seues forces a la segona formació de Quart de Poblet, és dir, Juanjo i Cervera contra Naharros i Jaime. L’altra partida de la categoria és disputarà a la Serrania, en este cas, a Chera, on Peluco i Pedro s’enfrontaran a una clàssica parella cóm és la que formen Enrique i Lemay defenent els colors del club de Museros.