Arriba la quarta jornada en el Diputació d'Alacant

11/03/2017

Arriba la quarta jornada en el Diputació d'Alacant

Nova jornada i ja en van quatre, en el Trofeu Diputació d’Alacant que engloba les lligues a ratlles, en este cas, les de palma i llargues.

Entretingudes partides és programen en les màximes categories, tant de llargues com de palma per a poder gaudir de les ratlles este cap de setmana.

Pel que fa a lliga de llargues, el líder, l’equip de Benidorm haurà d’anar a Campello a tractar de traure la victòria en un envit en que es barrejarà, la veteranía i joventut en les banques, per una banca, Martines, i d’altra, el jove Jose Luis que està cridat a ser unes de les grans banques en els pròxims anys. Parcent, Sella i Xixona, que ocupen a hores d’ara la segona posición empatats a sis punts (cal destacar que no tots els equips han disputat les mateixes partides) jugaran tots esta jornada com a visitants. Parcent jugarà en Mutxamel, Sella en Petrer i Xixona en La Vila. Bonica jornada en la que és podría donar alguna sorpresa.

Parlant ja de palma, en la seua primera categoria, Agost, líder i equip a batre de nou, tindrà jornada de descans. Murla rebrà a Laguar en una partida que pot estar, a priori, prou igualada. Tibi, que encara no ha pogut puntuar, es desplaçarà fins Sella, on sempre és molt difícil traure algun punt de la seua Plaça Major. Benidorm i Benimagrell s’enfrontaran al Palau d’Esports L’Illa en lluita pels tres punts en joc.