Gran jornada de promoció de la pilota femenina en Pelayo

11/03/2017

Gran jornada de promoció de la pilota femenina en Pelayo

El trinquet de Pelayo va disfrutar d’un ambient màgic i espectacular on les dones van ser les protagonistes d’aquesta gran “Setmana de la Dona”, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana.

La FPV amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, els trinquets, clubs i escoles, i empreses com: El Corte Inglés, Air Nostrum, Caixa Popular, Interesport, Edicom, Bioparc, Viajes Barceló, València CF, València Basquet, Urbanclean.., han preparat una gran setmana de promoció de la dona en la pilota. L’acte central celebrat ahir en el Trinquet de Pelayo va ser un gran èxit de participació on es van realitzar sortejos i es va aconseguir que el públic participara activament en les partides d’exhibició.

La partida estel·lar, una partida mixta amb la participació de xics i xiques en les mateixa partida va tindre quinzes molt disputats. També varen coneixer a MAPI, la nova mascota de la pilota valenciana que va fer les decilicies dels més menuts i dels majors al llarg de la tota la jornada. L’acte va estar condiït pel showman i humoriste toni de l’Hostal.

Dijous que ve començara el Trofeu de Falles de Pelayo, amb la disputa de les semifinals i el dissabte 18 de març, la gran final.