Definides les semifinals de la Lliga Professional d’Escala i Corda

13/03/2017

Definides les semifinals de la Lliga Professional d’Escala i Corda

La fase regular de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda s’ha tancat aquest cap de setmana i els equips classificats per a la ronda de semifinals són els següents: Soro III i Javi (Aj. Vila-real), Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm), Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) i Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho (Aj. València).

Les semifinals es jugaran al millor de tres partides, i enfrontaran al primer contra el quart classificat (Vila-real contra València) i al segon contra el tercer classificat (Benidorm contra Murla). Els trinquets on es disputarà cadascuna de les eliminatòries s’adjudicaràn per sorteig.

Els dos equips que han quedat eliminats a les primers de canvi han sigut la parella de Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) i el trio de Marc, Pere i Héctor (Aj. Pedreguer-MasyMas).

Aquesta classificació es va decidir amb la triple jornada que es va disputar durant el cap de setmana que va arrancar el dissabte al trinquet de Pelayo amb una partida antològica en la que finalment l’equip de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho va superar al de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal per un ajustadíssim 60 per 55.

Aquest resultat va augmentar la tensió del duel que es va jugar a l’endemà al trinquet de Murla, ja que el trio local necessitava puntuar mentre que la parella de Vinalesa tenia que guanyar per accedir a la ronda de semifinals. Finalment, i després d’una confrontació d’allò més igualada i emocionant, el trio de Genovés II, Dani i Carlos es va emportar la victòria per la mínima, 60 per 55, deixant d’aquesta forma eliminat a l’equip de Puchol II i Jesús.

La fase regular es va tancar al trinquet de Massamagrell, en una partida intranscendent en la classificació que va caure del costat de l’equip representatiu de l’Ajuntament de Vila-real integrat per Soro III i Javi. Aquestos van superar pel resultat de 60 per 45 al trio de Pedreguer-MasyMas de Marc, Pere i Hèctor. Hi ha que destacar que els de Vila-real han aconseguit ple de victòries, 5 de 5 i quasi de punts al sumar un total de 14 de 15 possibles.

La classificació definitiva d’aquesta fase regular ha sigut la següent:
1. Soro III i Javi (Aj. Vila-real) – 14 punts
2. Pere Roc II, Félix i Monrabal (Aj. Benidorm) – 8 punts
3. Genovés II, Dani i Carlos (Aj. Murla) – 8 punts
4. Santi Silla, Santi Finestrat i Nacho (Aj. València) – 7 punts
5. Puchol II i Jesús (Aj. Vinalesa) – 6 punts
6. Marc, Pere i Hèctor (Aj. Pedreguer-MasyMas) – 2 punts