El trinquet de Pelayo acull la presentació dels esportistes del CESPIVA 2017

15/03/2017

El trinquet de Pelayo acull la presentació dels esportistes del CESPIVA 2017

Demà dijous 16 de març, a partir de les 19:30 hores, en el trinquet de Pelayo, es presentara la quarta promoció d’esportistes del CESPIVA. En aquesta nova promoció, estan entrenant 35 pilotaris de 24 localitats de les nostres comarques. En el Centre d’Especialització de Pilota Valenciana seguiran preparant-se i millorant a les ordres d’Álvaro Navarro Serra, José Francisco Boscà, els entrenadors de les dos modalitats professionals i Ismael Vidal Soneira, com a preparador físic, en les modalitats de: escala i corda, raspall…, en els centres de perfeccionament de Moncada, la Llosa de Ranes, Piles i Xeraco es realitzen els entrenaments de técnica bàsicament.

Els esportistes que formaren part del grup d’entrenament de la modalitat de raspall són: Aarón de Lloc Nou Fenollet. Adrián i Seve de Vilanova de Castelló. Cristian de Xella. Iván d’Ontinyent. Javi, Joan, Salelles d´ Oliva. Joan i Jorge del Genovés. Jordi i Ramón de Sumacárcer. Josep d´Almisserà. Marc d´Alcàntera del Xúquer. Marcos d’Aielo de Malferit. Raimon de la Llosa de Ranes. Néstor i Vicent de Xeraco. Ximo de Piles.

El grup d’entrenament en la modalitat d’escala i corda estarà format: Alex Vinalesa. David i Néstor d´Algimia Alfara. Edu Benaguasil. Fernando i Pau d´Alfarp. Javi i Jesús Alfara d’Algímia. José Ramón de Moncada. José Salvador de Quart de les Valls. Martí II i Marti I de Moncada. Julio i Salva d’Alginet. Miguel de Llíria. Pablo de València. Rafa de Massalfassar.