Benidorm i Agost manen en llargues i palma

15/03/2017

Benidorm i Agost manen en llargues i palma

El trofeo Diputació Alacant de llargues i palma continua amb la que serà este cap de setmana la cinquena jornada. Després de les ja quatre disputades Benidorm continua al capdavant de la lliga llargues, però, cal destacar que Parcent, d’aconseguir els tres punts en la partida que ténen pendent, passarien a ser els líders en solitari de la competició, ja que Benidorm té 10 punts i els de Parcent 9. Els de Sella també ténen 9 punts però amb les quatre partides ja disputades. Molt interessant és presenta d’ací endavant la lligueta de grups.

Pel que fa a la lliga de Palma, l’actual campió, Agost, continua intractable, ha guanyat totes les seues partidese emportant-se tots els punts en joc. Pareix que enguany també serà l’equip a batre, almenys de moment. En aquest cas, també cal destacar que Murla els segueix de prop, i amb una partida menys disputada.

Este cap de setmana, en la primera de llargues s’anuncien partides molt atractives, sobre tot, la que és disputarà a la Plaça de Sella, entre l’equip local i Parcent, en lluita per copar les posicions altes de la taula. Per la part baixa, hi huarà l’envit entre Petrer i Mutxamel, a més, Xixona i Benidorm per una banda i La Vila i Campello tancaran la jornada. Pel que fa a la primera de palma, és viurà també una de les millors partides que és poden ver enguany en aquesta categoria, la que enfronta a Murla i Agost. De guanyar l’equip local podria agafar en la classificació als d’Agost, i posar molt interessant aquest grup. Benimagrell rebrà a Tibi, mentre que Sella viatjarà fins Benidorm.