Alfara de la Baronia i Torrent, al capdavant de El Corte Inglés en trinquet

20/03/2017

Alfara de la Baronia i Torrent, al capdavant de El Corte Inglés en trinquet

Tres son les jornades jugades en la máxima categoría del 42é Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, i aquests equips empaten en la primera posició.

La classificació de primera en trinquet està molt apretada, ja que Alfara de la Baronia suma 5 punts, gràcies a la seua última victòria davant la Pobla de Vallbona. Mateixos punts han aconseguit els jugadors del primer equip del club de Torrent, tot i comptar amb una partida més. Un punt per darrere se situen les formacions de Lliria A i la Pobla de Vallbona, de manera que en un sol punt de distancia es troben els quatre equips amb opcions al títol.

En la divisió de plata, per la seua part, el Torrent C ha sumat els 9 punts posibles, aconseguint d’aquesta manera el liderat en solitari del grup. Els seus inmediats perseguidors, Algimia d’Alfara i Riba-roja B, es situen a dos punts de distancia. Ja en la categoría de bronze son equips dels clubs de Manises, Xilxes, Riba-roja i la Pobla de Vallbona els que ocupen la primera plaça en els seus corresponents grups. Per últim, ja en tercera B son l’Onda, Riba-roja de nou, altre equip de la Pobla de Vallbona i l’Amics de la Ribera els que ocupen la primera posició de la taula classificatòria en cada grup de competició.