El sorteig de les semifinals de la Lliga Professional d'Escala i Corda es realitzarà a Bankia

20/03/2017

El sorteig de les semifinals de la Lliga Professional d'Escala i Corda es realitzarà a Bankia

El sorteig que ubicarà les semifinals de la Lliga Professional d’escala i corda tindrà lloc demà dimarts dia 21 de març a partir de les 12:00 hores en la seu de Bankia a València. Una eliminatòria enfrontarà a l’equip de Vila-real de Soro III i Javi contra el de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. L’altra mesurarà a l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal contra el de Murla de Genovés II, Dani i Carlos.

Una de les semifinals es disputarà en els trinquets de Pelayo i Vila-real els dies 25 i 31 de març. L’altra semifinal es decidirà en els recintes de Guadassuar i Pedreguer el diumenge 26 de març i el dissabte 1 d’abril respectivament.

En cas de ser necessàries les terceres partides de desempat, totes dues estan programades el divendres 7 d’abril al trinquet de Vilamarxant.

Abans de l’inici del sorteig, La Federació de Pilota Valenciana i Bankia signaran el conveni de col.laboració pel qual l’entitat financera serà la patrocinadora de la fase final de la competició d’escala i corda i de la propera de raspall.

Mitjançant aquest acord, el logotip de Bankia lluirà a les samarretes de tots els equips tant en les semifinals com en les partides de la final, que es disputaran amb la fórmula del millor a tres partides. A més, la imatge de Bankia apareixerà a tota la cartelleria i la publicitat estàtica.

L’acte estarà presidit per Miguel Capdevila, director territorial de Bankia per a València i Castelló i per José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana. També hi assistiran el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, i els grans protagonistes de l’esdeveniment, els jugadors dels equips semifinalistes, que estaran a disposició dels mitjans de comunicació per valorar el resultat del sorteig.

Concretament, l’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la seu central de Bankia a València, situat al carrer Pintor Sorolla número 8.