En San Miguel dels Reis es presenten les Lligues Caixa Popular d'escala i corda

21/03/2017

En San Miguel dels Reis es presenten les Lligues Caixa Popular d'escala i corda

Demà dimecres 22 de març es presenten dos competicions de promoció de pilota valenciana, a partir de les 18:30 hores. Participaran 10 equips i 21 jugadors

Durant el mes de març es presenten dos de les competicions més importants de les joves promeses de la modalitat, la “III Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda” i de la ”III Lliga Promeses Caixa Popular d’Escala i Corda”. En el monestir de San Miguel dels Reis, en el barri d´Orriols. A partir de les 18:30 hores, coneixerem als protagonistes d’aquesta nova edició que compta amb la col.laboració de Caixa Popular, una entitat valenciana que sempre està al costat de l’esport autòcton i dels seus valors.

Aquesta temporada jugaran 10 equips i 21 jugadors. En la Lliga 2, jugaran 5 equips (4 parelles i un trio), mentre que en la lliga promeses jugaran 5 equips (3 parelles i dos trios). En les dos competicions participaran alguns dels millors jugadors del CESPIVA i de les escoles de tecnificació, que compten amb l´ajuda de la Generalitat Valenciana, a través del programa de tecnificació i perfeccionament. Les partides d’aquestes dos competicions es disputaran en 11 trinquets de les tres províncies: Sueca, Llíria, Vila-real, Pelayo, Pedreguer, Xàbia, Pobla Vallbona, Dénia, Borriana, Petrer i Massamagrell. La Lliga promeses començara el dijous 23 de març, en el trinquet de Pelayo. Mentre que la Lliga 2, començara el divendres 24 de març, en el trinquet de Sueca.

La presentació estarà presidida pel director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, a més el director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, Josep María Company. També hi haurà representació dels responsables de Tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana, Álvaro Navarro i Ismael Vidal “Fageca”, així com bona part dels pilotaris participants en el campionat.

MOTIU: Presentació de la III Lliga 2 Caixa Popular i de la III Lliga Promeses Caixa Popular d’Escala i Corda

LLOC: Monestir San Miguel dels Reis, Avinguda de la Constitució, 284 (València)

DIA I HORA: dimecres 22 de març a les 18:30 hores