La Lliga Professional de Raspall es presentarà en la Diputació de València

22/03/2017

La Lliga Professional de Raspall es presentarà en la Diputació de València

La XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València es presentarà demà dijous en la sala de premsa de la seu de la institució provincial ubicada en la plaça Manises número 4 a partir de les 12:30 hores. L’acte estarà presidit pel vicepresident segon de la Diputació de València, Toni Gaspar, que estarà acompanyat pel president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán. També assistiran bona part dels pilotaris que disputaran la competició.

En la present edició participaran set equips, una parella i sis trios, entre els quals es troben sis jugadors debutants a més de les figures consagrades de la modalitat. La jornada inaugural tindrà lloc el divendres al trinquet de Genovés i enfrontarà a la parella de Moltó i Brisca front al trio de Pablo, Sanchis i Raúl.

La de Genovés serà la primera partida de les 21 que componen la fase regular. Després, els quatre primers equips de la classificació accediran a les semifinals, que es completaran a partida única. La final es disputarà amb la fórmula del millor a tres partides.

El llistat dels equips participants és el següent, on destaca el fet que els vigents campions (Ricard, Sanchis i Roberto) defensaran el títol de campions per separat:
- Moltó i Brisca
- Pablo, Sanchis i Raúl
- Ricard, Josep i Miravalles
- Montaner, Canari i Dorin
- Moncho, Coeter II i Néstor
- Sergio, Tonet IV i Ricardet
- Ian, Roberto i Lorja