En Pelayo comença la III Lliga promeses Caixa Popular d'escala i corda

22/03/2017

En Pelayo comença la III Lliga promeses Caixa Popular d'escala i corda

Aquesta vesprada s’han presentat dos competicions de tecnificació en el Monestir de San Miguel dels Reis

Les Lligues de promoció d’escala i corda Caixa Popular, han conegut als jugadors i equips seleccionats per a disputar l’edició de 2017. En la III edició jugaran 10 equips i 21 jugadors. La presentació ha estat presidida pel director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán i el director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, Josep María Company. Tots han destacat la importància d’aquestes competicions per a ajudar a les joves promeses per a seguir progressant en la seua etapa de formació i que una entitat valenciana com Caixa Popular estiga al costat del nostre esport autòcton.

En la Lliga 2 Caixa Popular d’escala i corda jugaran 5 equips (4 parelles i un trio) i la primera partida de la competició es jugara el divendres 24 de març, en el trinquet Eusebio de Sueca. A partir de les 18 hores, s’enfrontaran Salva d’Alginet i Javi Font de Baronia a l’equip format per José Salvador de Quart de les Valls, Rafa de *Massalfassar i Pablo Salvador de València.

Equips Lliga dos Caixa Popular 2017:
- MURLA: Ferrer CPV Llíber i Jordi CPV Sella
- VALÈNCIA: Carlos CPV Foios i Néstor CPV Algimia
- ALCÀSSER: Salva CPV Alginet i Javi Font CPV Baronia
- MONCADA: Martí II CPV Moncada i Guillermo CPV Quart de les Valls
- VILA-REAL: J. Salvador CPV Quart de les Valls, Rafa CPV Massalfassar i Pablo CPV Borbotó

En la Lliga promeses Caixa Popular d’escala i corda jugaran 5 equips (3 parelles i dos trios) i la primera partida es jugara demà dijous 23 de març, en el trinquet de Pelayo. A partir de les 16:30 hores s’enfrontaran David d´Algimia i Beso de Montserrat a l’equip integrat per Julio d’Alginet, Alex de Vinalesa i Raúl de Benimagrell. Julio d’Alginet serà substituït per Yago de Castalla en aquesta primera partida. El divendres a Sueca continuara la competició, a partir de les 16:45 hores, amb la partida que enfrontara a Jesús de Baronia i Adrià d’Alginet contra Pau d’Alfarp, Javi de Montserrat i Edu de Benaguasil.

Equips Lliga promeses Caixa Popular 2017:
- PETRER: Ricardo CPV Algimia, Pablo S. CPV Borbotó i Luis M. CPV Benimagrell
- VALÈNCIA: Jesús CPV Baronia i Adrià CPV Almussafes
- ALCÀSSER: Julio CPV Alginet, Alex CPV Algimia i Raúl CPV Benimagrell
- MONCADA: Pau CPV Marquesat, Javier CPV Montserrat i Edu CPV Llíria
- VILA-REAL: David CPV Algimia i Beso CPV Montserrat

En les dos competicions participaran alguns dels millors jugadors del CESPIVA i de les escoles de tecnificació. Les partides es disputaran en 11 trinquets de les nostres comarques: Sueca, Llíria, Vila-real, Pelayo, Pedreguer, Xàbia, Pobla Vallbona, Dénia, Borriana, Petrer i Massamagrell. Les finals es jugaran el dijous 18 de maig en el trinquet de Pelayo.