Intensa cinquena jornada en El Corte Inglés de Galotxa

23/03/2017

Intensa cinquena jornada en El Corte Inglés de Galotxa

La partida entre Massalfassar i Beniparrell, segon i tercer, serà la més destacada de la cinquena jornada de primera categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

El carrer de la població de l’Horta Nord serà on es juguen aquests equips les seues privilegiades posicions. Els de Massalfassar sumen nou punts, un més que els seus rivals del dissabte, i sols un menys que el primer classificat del grup, Quart de les Valls. Els liders del Camp de Morvedre jugaran en casa davant l’Albuixech, en una partida que hauria de tindre un clar color local. Marquesat i Foios, per la seua part, empaten en la quarta posició amb set punts cadascun, i jugaran els dos com a locals davant Meliana i Borbotó, respectivament. La partida entre Faura i Montserrat, que es jugarà en el carrer dels primers, serà la que complete la jornada. Aquest enfrontament tindrà lloc entre altres dos equips empatats a punts, en la sisena posició, i es que la nota dominant en els primers compasos de la competició està sent la igualtat.

Els joves de l’escola de Montserrat encapçalen la categoria juvenil amb un ple de dotze punts guanyats de dotze disputats. I oferiran l’enfrontament més interessant de la categoria, ja que es desplaçaran a Faura per a jugar contra el tercer de la taula, que suma nou punts, de manera que el liderat estarà en joc. Beniparrell, que ocupa el segon lloc només un punt per darrere, jugarà a Massalfassar amb l’intenció d’assaltar el liderat.

Classificació Primera categoría:
1.-KIWA Quart A - 10 punts
2.-Electrofassar Massalfassar A - 9 punts
3.-Ajuntament Beniparrell A - 8 punts
4.-Ovocity Marquesat A - 7 punts
5.-Inmob. Palanca Foios A - 7 punts
6.-CPV Faura A - 6 punts
7.-Lanzadera Montserrat A - 6 punts
8.-CPV Albuixech A - 4 punts
9.-CPV Borbotó A - 3 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 0 punts