Presentada la Lliga Professional de Raspall que s’iniciarà demà a Genovés

23/03/2017

Presentada la Lliga Professional de Raspall que s’iniciarà demà a Genovés

La presentació de la XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València ha tingut lloc aquest matí en la seu de la institució provincial. La cita ha estat presidida pel vicepresident segon de la Diputació de València, Toni Gaspar, i pel president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán. A més, ha comptat amb la presència dels grans protagonistes, els jugadors que participaran en l’edició de 2017, així com també han assistit diversos trinqueters. Tots han ressaltat que es presenta una lliga molt emocionant i a priori molt igualada on tots els equips tenen les seues opcions d’aconseguir un bon resultat.

El vicepresident segon de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha assenyalat “és molt important començar hui aquesta aventura de la Lliga en la Diputació de València desprès de 24 anys de col.laboració”. A més, ha recalcat que es compromet a assistir a la gran final. Per la seu part, el president de la Federació, José Daniel Sanjuan ha agraït el recolzament de la Diputació de València “porta un gran número d’anys patrocinant la Lliga de Raspall i la Pilota Valenciana”. En la seua intervenció ha afegit “la Federació de Pilota Valenciana ha firmat un conveni amb Bankia que entrarà a partir de semifinals de la Lliga”. El representant de Valnet, Emi Peris, ha volgut destacar als jugadors debutants en la Lliga, com són Montaner, Lorja, Pablo, Néstor i Raúl, així com el fet que Josep de Xeraco torna a disputar la Lliga desprès de dos edicions. Hi ha que ressaltar que en l’edició de 2014 va entrar de substitut d’Alberto i va ser finalment campió junt a Marrahí.

Els grans protagonistes també han donat les seues opinions, un dels debutants Montaner ha indicat “els equips estan ben fet i equilibrats i anem a fer el millor que pugam, encara que un dels que veig més forts és a l’equip de Coeter II”. El vigent campió, Ricard, ha afirmat sentir-se molt content de jugar en un equip nou i esperant fer-ho el millor possible. Per últim, el vigent campió de l’Individual Professional que serà un dels protagonistes de la partida inaugural que es jugarà demà a partir de les 18:30 hores al trinquet de Genovés, ha mostrat les seues ganes de guanyar la Lliga i ha ressaltat “estic molt content per jugar amb Brisca, és un jugador amb el que jugue molt agust i a qui conec bé”.

Els rivals de la parella de Moltó i Brisca en la partida inaugural seran el trio de Pablo, Sanchis i Raúl, un duel d’alt voltatge per començar una nova edició de la Lliga Professional que promet grans emocions. L’activitat durant el cap de setmana es completarà el dissabte al trinquet de Bellreguard, amb la confrontació que mesurarà al trio de Ricard, Josep i Miravalles front a l’equip de Montaner, Canari i Dorin.