A Massamagrell es juguen les finals femenines de frontó individual dels JECV

24/03/2017

A Massamagrell es juguen les finals femenines de frontó individual dels JECV

Diumenge que ve 26 de març es jugaran en el Poliesportiu de “l´Horta Nord!, les fases finals de les categories benjamí, aleví i infantil

La modalitat de frontó individual dins del programa dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana tindrà una nova fase final Autonòmica el diumenge 26 de març, a partir de les 9 hores. En els frontons del poliesportiu de Massamagrell jugaran les xiquetes de les categories benjamí, aleví i infantil. Estaran presents més de 60 jugadores de 21 escoles (Alfara d’Algímia, Alfàs del Pi, Algímia d’Alfara, Borbotó, Castelló de la Plana, El Puig, Faura, Massalfassar, Meliana, Moixent, Montserrat, Nàquera, Oliva, Riba-roja, Sueca, València-IES Maritim, València-IES Patraix, València-CEIP Fernando Rodríguez Fornos, València-CEIP Tomás de Montañana, Vall de Laguar i Valldigna).

A partir de les 9 hores del matí començaran a competir les xiquetes de les categories benjamí i aleví, i a partir de les 10 hores, jugaren les infantils. Les finals es disputaran a partir de les 11:30 hores. Entre les favorites en categoria benjamí poden estar Vanesa de Moixent, Leire d´Algimia, María de Tavernes Blanques, Mar de Meliana, Clara i Silvia de València… En categoria aleví, poden estar Marina d´Algimia, Carmen de Castelló, Marta de Meliana, Ángela de Faura, Lluna de València, Belén de Montserrat, Inés Algimia, Judith de Laguar… Entre les favorites en categoria infantil poden estar Aida de Moixent, Nuria del Puig, Alexia de Massalfassar, Aina de Meliana, Lucia i Laura de Alfás del Pi, Irene de Massamagrell, Naiara, Adriana i Sara de València… Encara que entren en competició noves jugadores de les escoles de Valldigna, Eliana, Riba-roja, Oliva que també poden estar entre les millors.

Entre les jugadores que tractaren de repetir títol estaran: Ángela de Faura, la temporada passada campiona benjamí i que aquesta temporada jugara en la categoria aleví. Nuria del Puig, campiona aleví la temporada passada i que aquest diumenge jugara en la categoria infantil on competira amb la campiona de 2016 d’aquesta categoria, Aida de Moixent. Les finals femenines es tancaran dijous que ve 20 d’abril, amb la competició de les cadets i juvenils.