En el Museu de la Pilota del Genovés es presenten les Lligues de promoció de raspall

25/03/2017

En el Museu de la Pilota del Genovés es presenten les Lligues de promoció de raspall

Dilluns que ve 27 de març es presenten dos noves competicions de promoció de pilota valenciana, a partir de les 20 hores. Participaren 16 equips i 42 jugadors

En la modalitat de raspall també es presenten dos de les competicions més importants de les joves promeses de la modalitat, la “II Lliga 2 de raspall” i la ”II Lliga Promeses de raspall”. En el Museu de la Pilota del Genovés, es presenten el dilluns 27 de març, a partir de les 20 hores, coneixerem als jugadors que disputaran l’edició de 2017. Aquesta temporada jugaran 16 equips i 42 jugadors. En la Lliga 2, jugaran 6 equips i 12 jugadors (6 parelles), mentre que en la lliga promeses jugaren 10 equips i 30 jugadors (10 trios). En les dos competicions participaran alguns dels millors jugadors del CESPIVA i de les escoles de tecnificació, que compten amb l´ajuda de la Generalitat Valenciana, a través del programa de tecnificació i perfeccionament.

Les partides d’aquestes dos competicions es disputaran en 9 trinquets: Piles, la Llosa de Ranes, Alzira, Oliva, el Genovés, Bellreguard, Vilanova de Castelló, Castelló de Rugat i Xeraco. La Lliga 2 començara a la fi de la setmana que ve mentre que la lliga promeses començara els primers dies d’abril. En la presentació estaran l’autoritats federatives, locals al costat dels jugadors, tècnics i els trinquets que albergaran partides d’aquestes competicions.

MOTIU: Presentació de la II Lliga 2 i de la II Lliga Promeses de raspall

LLOC: Museu de la Pilota del Genovés

DIA I HORA: Dilluns 27 de març a les 20 hores