Victòries del trios liderats per Pablo i Ricard en la Lliga de Raspall que continua a Xeraco

27/03/2017

Victòries del trios liderats per Pablo i Ricard en la Lliga de Raspall que continua a Xeraco

La XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall continuarà aquesta vesprada de dilluns a partir de les 18:30 hores al trinquet de Xeraco amb la disputa de la tercera jornada de la fase regular que enfrontarà al trio de Moncho de Manuel, Coeter II de Simat de la Valldigna i Néstor de Pego front al trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet, tots tres de Genovés.

Es tractarà del debut de dos equips molt forts i compensats que tindran molt a dir en aquesta edició de la Lliga Professional. A més, segur que voldran començar el torneig amb bon peu per agafar confiança per afrontar amb garanties una llarga fase regular que es preveu molt dura i competida.

Per la seua part, la partida inaugural d’aquesta edició de la Lliga que es va disputar al trinquet de Genovés no va tindre color i el trio de Pablo, Sanchis i Raül van superar per un contudent 25 per cap a la parella de Moltó i Brisca.  El trio va jugar una partida quasi perfecta, ratllant la excel.lència, per contra el vigent campió Individual, Moltó i el seu company Brisca no es van trobar còmodes en cap moment. El seu rendiment va distar molt de la seua millor versió i hauran de donar un pas avant per optar a accedir a semifinals, mentre que els seus rivals ja són per a molts aficionats uns dels principals candidats al títol.

La segona confrontació de la Lliga Professional va tindre lloc al trinquet El Zurdo de Bellreguard, i va ser totalment oposada al duel inaugural. La igualtat va ser major, i finalment el vigent campió, Ricard que forma equip amb Josep i Miravalles es van endur la victòria pel resultat de 25 per 15. Els seus rivals, el trio de Montaner, Canari i Dorin es van avançar en el duel aprofitant el potent traure de Montaner, però seguidament la formació liderada per Ricard va aconseguir tres jocs de forma consecutiva per col.locar el momentani 15 per 5. A partir d’aquest moment, cada equip va aconseguir el joc al dau fins al resultat final de 25 per 15 a favor dels rojos.

Per tant, i a falta del debut de tres equips, els primers líders del torneig amb un total de tres punts són el trio de Pablo, Sanchis i Raúl, i el de Ricard, Josep i Miravalles, dos formacions on un dels jugadors referència és l’actual campió de la Lliga Professional de Raspall.