La Pobla de Vallbona i Cheste B manen en el Diputació de Frontó

28/03/2017

La Pobla de Vallbona i Cheste B manen en el Diputació de Frontó

Després de dues jornades de competició al trofeu Diputació de València, els equips que es posen al capdavant de la classificació són els de La Pobla de Vallbona (Pasqual i Moro), al grup A, i Cheste B (Boni i Carlos), al grup B.

Tot i que s’han disputat dues jornades, no tots els equips han debutat, degut a la complexitat del calendari al grup B i les pluges que varen fer suspendre una partida al Grup A.

El passat divendres és disputava al frontó de la Pobla de Vallbona una de les partides més interessants de l’actualitat en el frontó valencià, la que enfrontava a La Pobla i a Cheste A. Els primers, formaven amb la parella titular, Pasqual i Moro, i els segons igual, en este cas, amb Adrián de Museros i Alejandro. La partida no va decebre ningú i acabava amb un més que ajustat 41 a 39, senyal del bon estat de forma dels quatre jugadors que es buidaven en el frontó per a fer les delícies del públic assistent.

Al grup B és disputava la partida entre Cheste B, Boni i Carlos, contra Chera, que formava en esta ocasió amb Jordi i Peluco. La partida queia de forma clara del costat dels locals pel resultat de 41 a 22. Esta setmana és disputarà una partida molt interessant en este grup de la primera categoria que enfrontarà a Quart de Poblet A, en el seu debut a Museros, Enrique y Lemay.