Sergio, Tonet IV i Ricardet s’imposen en la Lliga  de Raspall que continuarà a Guadassuar

28/03/2017

Sergio, Tonet IV i Ricardet s’imposen en la Lliga de Raspall que continuarà a Guadassuar

El trinquet de Xeraco va acollir durant la vesprada d’ahir la tercera partida de la fase regular de la XXIV Lliga Professional de Raspall, un duel que va caure del costat del trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet. Els de Genovés van superar al trio de Moncho, Coeter II i Néstor pel resultat de 25 per 15.

La confrontació va estar marcada pel primer joc en el qual el trio de Sergio va trencar el dau dels seus adversaris, fet que els va permetre col.locar-se per davant en el marcador. Aquest xicotet avantatge el van consolidar aconseguint a continuació el joc des del dau, i a partir d’aquest moment cada equip va sumar el joc del dau al seu electrònic, dinàmica que va permetre al trio de Genovés aconseguir la victòria final i emportar-se tots els punts en joc.

Hi ha que destacar l’actuació del jove mitger de Genovés, Tonet IV, que va realitzar una gran actuació i va ser el jugador clau per al seu equip. Durant tot el duel es va mostrar molt contundent i agressiu, aconseguint una gran eficàcia en les seues pilotades.

Desprès d’aquesta confrontació únicament falta debutar en la Lliga l’equip format per Ian, Roberto i Lorja, que faran la seua primera aparició en escena demà dimecres dia 29 de Març a partir de les 16:45 hores al trinquet de Guadassuar. En la contra tindran als integrants de l’equip que ha aconseguit una victòria més contundent en la present edició del torneig, és a dir a Pablo, Sanchis i Raúl que són els líders amb ple de punts i jocs.