Benidorm i Agost continuen manant en el Diputació d'Alacant

29/03/2017

Benidorm i Agost continuen manant en el Diputació d'Alacant

Una jornada més, els equips de Benidorm i d’Agost continuen al capdavant de les classificacions de les màximes categories de Llargues i Palma respectivament, ambdúes competicions enmarcades dins del Trofeu Diputació d’Alacant.

Pel que fa a la primera de llargues, el passat cap de setmana és disputava una magnífica a Benidorm, on l’equip local rebia la formació de Sella, sempre favorita a tot. És repartien els punts després de l’ajustada victòria local per 10 a 9. Parcent, també aspirant al títol i actual defensor del mateix, guanyava a casa però cedia un punt, després del 10 a 7 final contra una millorada formació de Xixona. El Campello guanyava a Petrer per 10 a 6, emportant-se els 3 punts en joc, i mostrant una bona milloria l’equip de Petrer en el seu primer any en la màxima categoria de la lliga de llargues. Mutxamel i La Vila tancaven la jornada amb victòria clara per als segons per 3 a 10.

Ara mateix és Benidorm l’equip líder amb 14 punts, segon és Sella amb 13 i Parcent tercer amb 11 punts (cal recordar que aquest equip compta amb una partida menys disputada). De moment Xixona és quart, Campello cinqué i ja per baix, La Vila, Mutxamel i Petrer ocupen les últimes posicions.

Agost, en la primera de palma, és cada vegada més clar candidat al títol. A dia de hui, amb cinc partides disputades, porta els 15 punts disputats, i ja trau un avantatge de 6 punts al segon, la formació de Sella, que empata amb 9 punts amb Benidorm. Els de Sella s’enfrontaven este cap de setmana passat a Murla i aconseguien una contundent victòria per 10 a 2. Agost guanyava per idèntic resultat davant Benidorm, mentre que Tibi s’enduia els tres punts de la seua partida a casa davant Laguar, amb el resultat de 10 a 5.

Pel que fa al grup de València, és de moment, la formació de Mercat Central la que ocupa la primera posició amb 8 punts. Este passat cap de setmana s’imposava a Montserrat a domicili per 7 a 10. És segon l’equip de Cap i Casal amb 7 punts, que a més, disputaran esta setmana que vé el derbi en que estarà en joc el liderat d’aquest grup.