S’aproxima un cap de setmana vibrant en la Lliga de Raspall

30/03/2017

S’aproxima un cap de setmana vibrant en la Lliga de Raspall

El trio de Ian, Roberto i Lorja va realitzar un gran debut en la XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València al superar ahir al trinquet de Guadassuar pel resultat de 25 per 10 al trio de Pablo, Sanchis i Raúl que ocupava la posició de líder fins al moment. La disputa d’aquesta quarta jornada de la fase regular va servir per completar l’estrena de tots els equips en competició, a més de ser un gran aperitiu dels enfrontaments que es disputaran durant el cap de setmana.

Aquesta intensa activitat s’iniciarà demà divendres a partir de les 18:30 hores al trinquet de Piles amb l’enfrontament que mesurarà a dos equips que van saldar el seu debut amb sendes derrotes, és a dir al trio de Moncho de Manuel, Coeter II de Simat de la Valldigna i Néstor de Pego front a l’equip de Montaner d’Almisserà, Canari de Xeraco i Dorin de Xeraco. Per tant, un duel amb senyals d’urgència, ja que una segona derrota consecutiva podria suposar un fort reves per a les aspiracions i confiança dels dos conjunts.

El raspall del més alt nivell es desplaçarà el dissabte fins al trinquet de la Llosa de Ranes, on a partir de les 18:30 hores es podrà presenciar una confrontació amb molt d’atractiu. Per una part, i de roig formaran la parella de Moltó de Barxeta i Brisca d’Oliva, mentre que l’equip blau estarà integrat per Ricard, Josep i Miravalles. La parella liderada pel campió Individual arriba en hores baixes a aquesta partida ja que no va poder sumar cap joc en la seua estrena en el torneig, mentre que el trio del vigent campió de la Lliga va iniciar el camí amb una treballada victòria.

L’últim duel del cap de setmana tindrà lloc a la localitat d’Alzira, on s’enfrontaran dos equips que van donar una gran imatge en la seua estrena en el torneig. D’un costat seran de la partida tres jugadors de la localitat del Genovés, Sergio, Tonet IV i Ricardet, mentre que a la contra estarà el trio liderat per Ian de Senyera que jugarà acompanyat dels jugadors locals, Roberto i Lorja. En aquesta confrontació hi haurà molt en joc, ja que a més de decidir-se un dels primers favorits a arribar molt lluny en el torneig, possiblement eixirà el líder provisional del torneig.