Parcent i Benidorm, lluita pel liderat en Alacant

31/03/2017

Parcent i Benidorm, lluita pel liderat en Alacant

Magnífica jornada la que es programa este cap de setmana en el Trofeu Diputació d’Alacant, amb partides molt interessants, sobre tot, en la lliga de llargues.

En la primera categoria d’aquesta modalitat disputaran una gran partida les formacions de Parcent i Benidorm, en la que hi haurà en joc el liderat, aixó sí, amb el permís de Sella, que a dia de hui és segon amb només un punt menys que els de Benidorm, actuals líders. A més, cal destacara que Parcent té una partida suspessa pendent de disputar contra Campello. Sella visitarà la població de Xixona per tractar d’endur-se els tres punts, i, depenent del que passe en Parcent, podria assolir el liderat. No obstant, als de Sella se’ls presenta una partida prou difícil, ja que Xixona ha donat enguany un bot de qualitat, només ha perdut una partida a casa, davant el líder, i en la que aconseguia puntuar fins i tot. Per tant ens trobem amb dues molt bones partides. Petrer jugarà a casa, en el seu nou lloc de joc, el carrer Els Pins, després dels problemes que tingueren en l’anterior carrer i rebran l’equip de La Vila. Mutxamel i Campello tancaran aquesta jornada.

En la primera de palma, també hi haurà una molt bona partida, Agost i Sella, els dos primers, es veuran les cares en la població d’Agost, són actualment primer i segon, tot i que, estan separats per 6 punts. Aquesta partida servirá, o bé, per a igualar un poc la classificació o per a distanciar quasi de manera definitiva als d’Agost. A més, també s’enfrontaran els equips ocupen la tercera i quart posició, és dir, Benidorm i Murla. Benimagrell i Laguar tancaran la jornada en esta primera de palma.

En València també s’anuncia una bona partida, en la que estarà en joc el liderat, la que enfronta en derby als equips de Mercat Central i Cap i Casal, actuals primers i segons de la classificació. En aquest grup completaran la jornada la partida de Alfara del Patriarca i Montserrat.