Duel a vida o mort per a l’equip de Soro III i Javi en les semifinals de la Lliga

31/03/2017

Duel a vida o mort per a l’equip de Soro III i Javi en les semifinals de la Lliga

El segon assalt de la ronda de semifinals de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda tindrà lloc aquesta nit a partir de les 22:45 hores al trinquet de Vila-real. El trio representatiu de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho està a un pas d’accedir a la gran final del torneig amb més rellevància de l’escala i corda per equips, que en aquesta edició torna a tindre el patrocini de Bankia a partir de la ronda de semifinals, per contra l’equip local de Soro III i Javi es jugarà seguir en vida en l’eliminatòria de semifinals i està obligat a guanyar per a forçar el desempat en aquesta sèrie al millor de tres partides.

Açò és degut a que el trio dels Santis i Nacho es van imposar en la partida que va obrir l’eliminatòria el passat dissabte al trinquet de Pelayo, per un ajustat 60 per 50. Per una part, el trio arriba al duel amb la tranquil•litat que dona el fet de poder permetre’s el luxe de perdre ja que encara tindrien una oportunitat per arribar a la final, a més la victòria a Pelayo també els va donar una gran confiança en les seues possibilitats que els converteix en un equip temible. A la contra, els dos integrants de la parella hauran de suportar la pressió de vore`s molt prop del precipici, però com cada partida és un món, segur que eixiran confiant en les seus possibilitats i recordant que realitzaren una fase de grups perfecte on van acabar líders i invictes. A més, són dos dels millors jugadors de la nòmina professional per lo tant si rendeixen al seu màxim nivell poden guanyar a qualsevol rival.

En definitiva, es presenta una nit màgica de pilota valenciana al trinquet de Vila-real que de ben segur presentarà una gran imatge com en les grans ocasions per a donar ales al seu equip que buscarà forçar la tercera partida que tindria lloc al trinquet de Vilamarxant, i on s’ho jugarien tot a cara o creu.

Pel que fa a la segona semifinal, aquesta continuarà el dissabte a partir de les 17:00 hores al trinquet de Pedreguer. L’eliminatòria és de moment favorable al trio representatiu de l’Ajuntament de Benidorm format per Pere Roc II, Félix i Monrabal, que el passat diumenge es van imposar al trio de Murla de Genovés II, Dani i Carlos pel resultat de 60 per 45.

Per tant, el trio que haurà de remar contracorrent en aquest cas serà el de Murla, però en principi aquest fet no els deuria pesar ja que compten en les seues files amb dos jugadors d’una experiència més que contrastada com són Genovés Ii i Dani. Per la seua part, els seus contrincants segur que voldran aprofitar l’oportunitat d’or que tenen i aconseguir el bitllet per a la final per la via ràpida, ja que en una tercera partida mai saps com pots reaccionar davant la pressió i el nerviosisme de veure’t tant prop i a la vegada tant lluny de disputar una de les cites més esperades per un pilotari.