Ian, Roberto i Lorja líders de la Lliga de Raspall

03/04/2017

Ian, Roberto i Lorja líders de la Lliga de Raspall

Al trinquet d’Alzira va finalitzar ahir la triple jornada del cap de setmana en la XXIV Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València amb victòria del trio de Ian, Roberto i Lorja, amb la qual consoliden el seu liderat en la Lliga. Els jugadors del trio van superar a l’equip de Sergio, Tonet IV i Ricardet pel resultat de 25 a 10, i d’aquesta forma van aconseguir la seua segona victòria consecutiva en la fase regular del torneig, fet que els postula com un dels ferms candidats al títol final.

Per la seua part, la formació liderada per Sergio no va poder plantar cara als contraris en un enfrontament directe per a les seus aspiracions de conquistar el liderat de la fase de grups. Els va costar molt entrar en partida, i en un vist i no vist ja anaven perdent 15 per cap, en aquest moment van realitzar una xicoteta reacció per col.locar el 15 per 10, però no van poder acabar de rematar la remuntada i els seus adversaris comandats per un gran Ian van sentenciar el duel, aconseguint dos jocs de forma consecutiva per situar el definitiu 25 per 10 en l’electrònic.

La sexta partida de la fase regular disputada al trinquet de la Llosa de Ranes va servir per a comprovar que el debut de Moltó i Brisca en el torneig va ser un accident. En aquesta ocasió,                            la parella va ficar la maquinaria en funcionament des del primer segon de la confrontació fet que els va permetre passar per damunt del trio de Ricard, Josep i Miravalles, per un contudent 25 per 5.  La parella va demostrar que si rendeixen al seu nivell són un equip a tindre en compte, ja que es tracten de dos jugadores amb unes facultats innates per a jugar a raspall.

L’activitat en la Lliga es va iniciar el divendres al trinquet de Piles on el trio de Moncho, Coeter II i Néstor va protagonitzar una espectacular remuntada per superar per 25 per 20 al trio de Montaner, Canari i Dorin. La partida va començar comandada pel trio capitanejat pel jove Montaner que van aconseguir els dos primers jocs, 10 per cap. Els rojos a continuació van sumar el seu primer joc, 10 per 5, però novament els blaus van aconseguir dos jocs de forma consecutiva col.locant el 20 per 5. A partir d’aquest moment, l’equip roig liderat per un gran Moncho i un valent Néstor va començar la remuntada que en primer lloc els va permetre igualar a 20, i finalment endur-se la partida pel resultat de 25 per 20. L’equip blau no va poder tancar una partida que pareixia que tenia guanyada, errant pilotades claus en moments calents de la partida. Hi ha que destacar que també van acusar la pressió de la transcendència del compromís.

La fase regular de la Lliga continuarà demà dimarts a partir de les 18:30 hores al trinquet d’Oliva amb la confrontació que mesurarà al trio de Pablo, Sanchis i Raul front a l’equip de Montaner, Canari i Dorin. El trio liderat per Pablo buscarà recuperar el joc excels que van desplegar en el seu debut en el torneig, mentre que la formació de Montaner intentarà aconseguir la seua primera victòria en la Liga.