Pere Roc II, Félix i Monrabal primers finalistes de la Lliga Professional d’Escala i Corda

03/04/2017

Pere Roc II, Félix i Monrabal primers finalistes de la Lliga Professional d’Escala i Corda

El trio representatiu de Benidorm format per Pere Roc II, Félix i Monrabal es van convertir el dissabte en els primers finalista de la XXVI edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda al superar en el segon assalt de l’eliminatòria de semifinals al trio de Murla de Genovés II, Dani i Carlos pel resultat de 60 per 30.

Els de Benidorm van protagonitzar una actuació perfecta, complint en les tres línees, però sobretot hi ha que destacar l’actuació del rest Pere Roc II que va signar una vesprada brillant i es va mostrar intractable. A pesar de que el resultat va ser molt ampli per al vist dins de les lloses del trinquet, Pere Roc II, Félix i Monrabal són els justos vencedors i finalistes de la Lliga.

A més, la vesprada va tindre l’emotivitat de que va ser l’última partida com a professional de Dani. Al trinquet de Pedreguer es van viure moments emotius i el mitger de Benavites va rebre una ovació de gala per part dels nombrosos aficionats que es van citar al trinquet de la Marina Alta.

El rival del trio de Benidorm en la final de la Lliga es decidirà al trinquet de Vilamarxant, on es disputarà aquest pròxim divendres la tercera i definitiva partida de la primera eliminatòria de semifinals que enfronta als equips de Vila-real de Soro III i Javi i al de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho.

Soro III i Javi van igualar l’eliminatòria al superar la nit del divendres al trio dels Santi, pel resultat de 60 per 30, en una confrontació que va tindre lloc al trinquet de Vila-real. Com reflecteix l’electrònic l’actuació de la parella va ser molt superior a la del trio que no va rendir al nivell que va mostrar en la primera partida de la sèrie a Pelayo. Per la seua part la parella va demostrar el seu gen competitiu i va eixir del trinquet a per totes, conscient de que es jugaven seguir en vida en la semifinals. Ells es van anotar els primers quatre jocs (35 per 15), i ja van mantenir aquesta diferencia durant tota la partida, inclús la van augmentar fins als sis jocs.

Per a la partida de desempat seran novament favorits la parella de Soro III i Javi, però en aquesta ocasió segur que afrontaran el duel tenint en compte la perillositat del trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho.