Les xiques del Borbotó encapçalen la galotxa i el raspall

05/04/2017

Les xiques del Borbotó encapçalen la galotxa i el raspall

Després de quasi dos mesos de lliga regular el CPV Borbotó ha aconseguit situar equips al front de les classificacions tant en l’Autonòmic Diputació de Valencia de Raspall com en l’Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa.

Respecte a la competició de raspall la primera categoría està encapçalada per Mònica, Anabel i Amparo, titulars del primer equip del club de Borbotó en el torneig. Ocupen el primer lloc sumant 15 punts, tan sols un més que les seues inmediates perseguidores, Beniparrell, que amb la parella formada per les germanes Puertes defensa el títol guanyat la temporada anterior. Un poc més per darrere, amb 10 punts, trobem a Mar i Victoria, jugadores del CPV Bicorp, altres candidates al triomf final, i que el pròxim cap de setmana rebran al seu trinquet al Borbotó en el que serà la partida de la jornada.

Enguany el trofeu El Corte Inglés de Galotxa acull per primera vegada una competició exclusiva per a dones. En ella han entrat set equips de quatre clubs, Borbotó, Godelleta, Pobla de Vallbona i Meliana. Les de la pedanía de Valencia, Ana Belen, Mònica, Amparo, Anabel, junt a les xiquetes Irene i Adriana, ocupen el primer lloc de la taula, empatades a 9 punts amb la formació de Godelleta, on Sara, Andrea i Carol solen ser les jugadores habituals. La partida més interessant de la pròxima jornada tindrà a aquests equips com a protagonistes, que es jugaran el liderat el grup en el carrer de pilota de Godelleta. La Pobla de Vallbona A es manté en tercera posició, amb 8 punts, tot i comptar amb dues partides més que els equips de dalt.