Benidorm i Agost acaben l'anada al capdavant de la classificació

05/04/2017

Benidorm i Agost acaben l'anada al capdavant de la classificació

Les formacions de Benidorm, en llargues, i Agost, en palma, s’han mostrat com les més fortes després de finalitzar la primera volta en el Trofeu Diputació d’Alacant.

Agost ha dut una marxa triomfal en esta volta de la primera categoria de palma, ha guanyat totes les partides de manera molt clara, de fet, l’equip que més jocs els ha fet ha sigut Benimagrell, que aconseguia fer quatre jocs. Més sorprenent pot ser el cas de Benidorm, la formació de la Marina Baixa, capitanejada per una banca emergent, com és el cas de Jose Luis, que s’ha afiançat en la primera categoria de manera clara en este primer any en la màxima categoria per a ell. Junt als seus companys han aconseguit acabar la primera volta en primera posició després de perdre només una partida, davant Campello i per la mínima i han aconseguit victòries tan importants com la de Parcent, en casa de l’actual campió. Cal destacar que Sella empata a punts amb els de Benidorm però és segon per l’average particular entre d’ells.

Aleshores, en primera de llargues és primer Benidorm empatat a 16 punts amb Sella. Tercera és la formació de Parcent amb 12 punts (i una partida menys). El Campello és ara el quart equip amb 10 punts (i dues partides menys), empatant amb Xixona. La Vila, Petrer i Mutxamel tanquen la classificació.

Resultats passat cap de setmana:
- Xixona 5-10 Sella
- Parcent 8-10 Benidorm
- Petrer 5-10 La Vila
- Mutxamel 0-10 El Campello

L’equip de Mercat Central és el líder del grup de 1ª de València amb 10 punts. Els companys de club de Cap i Casal són segons amb 8 punts, Meliana en té 6, mentre que Alfara del Patriarca té 3 i és últim l’equip de Montserrat amb només 1 punt.

Pel que fa a la primera de palma, Agost pareix no tindre rival, després de sumar tots els punts(18) d’una manera claríssima. Tant es així, que en segona posició, apareixen tres equips empatats a 9 punts, Sella, Murla (amb una partida menys) i Benidorm. Laguar es cinqué amb 8 punts, seguit de Tibi amb 6. Tanca la classificació Benimagrell amb 1 punt.

- Benimagrell 7-10 Laguar
- Murla 10-1 Benidorm
- Agost 10-2 Sella

Castells és el líder de la segona categoria de llargues, tot i que té disputada una partida menys, té 16 punts, pels 15 que en té Parcent, segon i amb totes les partides jugades. Estos dos equips han obert un matalaf respecte del tercer i quart, on empaten a 8 punts les formacions de Sella i Tormos (ambdues amb una partida menys). Llíber, Campello i Murla tanquen la classificació d’aquesta segona de llargues.

Els grups A i B de la segona categoria de palma estan comandats per les formacions de Laguar i Finestrat respectivament, que tenen un xicotet marge de 3 punts sobre el segon classificat, que és Calp A al primer grup i Tibi B, al segon. Pel que fa al grup C, hi ha un empat en la primera posició entre les formacions de Sella i Benasau.

El Crevillent A és l’equip que ha acabat la primera volta en primera posició de la tercera categoria de llargues, amb dos punts més que els d’Agost. Pel que respecta a la tercera categoria de palma Sant Vicent és l’equip a batre després de no haver cedit cap punt en el que va de competició.

Al grup de 3ª de llargues de València és mostren forts els dos equips de Nàquera, l’A en té 8 punts i 7 en té el B. Vilamarxant té tres punts i Picanya no ha puntuat.

En la categoria juvenil, Murla és el líder del grup A, mentre que Benidorm és l’equip que encapçala la classificació.